PNL în luptă cu propriile convingeri!

Mă uit de vreo câteva zile cum PNL s-a gândit că Alianța USR-PLUS îi fură foarte mult din cota de piață și „locomotiva” lor Rareș Bogdan nu este suficientă. Strategia de atras doar electoratul naționalist – vadimist, cu Fanică Grandiosu’ în suflet, nu merge așa bine, așa că, au decis să-i trolleze pe useriști că prea mai au un pic și-i depășesc.

Au încercat să facă ceva cu flyere cu fake news prin Ardeal, așa cum i-au invățat cei de la PSD pe vremea când la nivel oficial erau colaboratori, că neoficial prieteniile nu se nu se uită niciodată.  (link)

 

Acum zic că cei de la USR le fură campaniile virale. Că da… „ în primul rând” când furi de la Trump nu se pune.

Nu-i bai că oricum PNL s-a specializat în a-și schimba părerile după cum adie vântul, maine poimâine îi vezi cu un comunicat de presă că ei sunt fani Alianța USR-PLUS de când erau mici.

De unde știu asta… în principiu pentru că așa s-au comportat în ultimii 30 ani. Să dăm și exemple, argumente, alea-alea.

Ce zicea Orban despre coleguța sa, Raluca Turcan?

„Președintele PNL București, Ludovic Orban, le-a recomandat, sâmbătă, membrelor Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale, sa nu urmeze stilul de cariera politica al Ralucăi Turcan, Mioarei Mantale sau al Elenei Udrea, spunându-le ca „nu e nevoie să treacă prin patul unui șef pentru a promova” (link)

 

Unul dintre exemplele pozitive cu are se mai pot lăuda cei din PNL este un PDL-ist, Boc.  

Doar că nu de mult erau cu “Deciziile Cabinetului Boc sunt <<luate pe picior, in graba si fara nici o analiza a efectelor>>, susține Partidul Național Liberal”(link , link, link)

Sau cum era cu Koveși ?

Vorba lor, nu-ți irosi votul ! Hai pe 26 mai și pune ștampila pe ăia mai simpatici și mai competenți 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *